Divide & Studio

När vi inte bygger digitala upplevelser så gillar vi att plåta i vår fina och ljusa fotostudio.

Vi älskar vår studio! Den är belägen på bästa tänkbara adress i Vasastan, närmare bestämt Tomtebogatan 18.

Studion är en gammal butikslokal som de senaste åren använts som fotostudio. Lokalen är perfekt för fotograferingar då de stora fönstren ger ett generöst ljusinsläpp, och det gamla stengolvet är fantastiskt fint. Det finns dessutom gott om plats för fonder och ljuslådor.

Här spenderar vi våra dagar (och ibland kvällar). Vi har inga skrivbord utan sitter runt ett stort bord tillsammans. Ibland sitter någon i soffan, eller i någon av fönstrernischerna.

På somrarna står dörren på vid gavel med en liten bänk utanför så att man kan sitta och njuta av sitt efter lunchen-kaffe, eller ett ta en AW. I somras lanserade vi även Bark Bar som lockade många nya fyrbenta vänner.

Fototjänster

En av oss är även fotograf och därför gör vi så ofta vi kan egna fotograferingar för våra kunder. Vi har till exempel plåtat ett gäng fina bilder åt D.A. Mattsson nyligen. När vi inte plåtar ute hos kund eller på annan plats, så gör vi gärna fotograferingar i studion. Här är några saker vi erbjuder på Tomtebogatan 18. Anlita oss gärna!

Vi kan hjälpa till med:

  • Porträtt- och gruppbilder
  • Produktbilder för webb och tryck
  • Miljöbilder från arbetsplatsen
  • Foto på evenemang

Vi gör även timelapse-video och 360-foto, samt styr upp större fotograferingar tillsammans med andra fotografer och filmteam.

Behöver du hjälp? Kontakta oss så pratar vi möjligheter!