Referenser

Läs vad våra kunder tycker om oss.

Divide & Conquer helped us realize our most ambitious brand activation to date – The Migrant Handbook. From the point that we delivered the brief D&C set up a structured process which they took us through with great clarity and proving deep know-how along the whole process. The delivered landing page came out beyond expectations and I will definitely turn to D&C for any future needs.

Lamin Sonko, Global Head of PR at MAJORITY

Vi har bara positiva erfarenheter av att jobba med Divide & Conquer. De är snabba, flexibla, leveranssäkra, proffsiga och sitter inne på mycket kunskap och erfarenhet vad gäller webb, UX och design. De är ett bra bollplank och ger bra råd. Och så är de väldigt trevliga – vi rekommenderar dem varmt.

Karolina Fabó, Communication Specialist

Att jobba med Divide & Conquer är helt okomplicerat. Thord och Helena kan sina saker, är otroligt leveranssäkra, tillgängliga och dessutom effektiva. De är generösa med sin kunskap och helt prestigelösa.

Karin Ekroth, Corporate Communications

Att jobba med Divide & Conquer är ett sant nöje! Vi på CBSS anlitade dem för att bygga vår nya hemsida, och vi var så nöjda att vi har valt att fortsätta att samarbeta med dem för andra digitala projekt. Från första stund kände vi att Thord och Helena lyssnade på våra behov och förstod vilken typ av organisation vi är, vilket fick oss att känna oss trygga i deras händer. De besitter stor expertis och vi kan helhjärtat rekommendera dem för alla typer av digitala behov.

Paulina Ek, kommunikationsansvarig

Divide & Conquer är bland de bästa på det de gör, ändå är de alltid tillgängliga för en relativt liten kund som vi. De märks att de har många år av erfarenhet – alltid goda råd, levererar alltid och är alltid trevliga att ha att göra med. Vi är supernöjda!

Leo Nyström, kommunikationsansvarig

Divide & Conquer levererar alltid! Som supportkund kan vi alltid lita på svar och hjälp när det behövs och alltid med en positiv energi.

Julia Brink, organisationsutvecklare

På Volante har vi använt Divide & Conquer för att både bygga och tänka kring e-handel och med raka sajter om författare och böcker. Utan tvekan är de insatta, kunniga, och snabba med responsen. En gång behövde vi akut hjälp en lördagkväll – det ordnade de.

Tobias Nielsén, vd och förlagschef

Wow! Divide & Conquer har byggt vår nya hemsida till www.talkingminds.se. Vi är supernöjda! Allt de lovade har de hållit och lite till.

Mia Törnblom, ledarutvecklare, föreläsare och författare

Divide & Conquer har hjälpt oss att modernisera vår webbplats och förtydligat vårt erbjudande. Med en snygg och användarvänlig design och ett tilltalande nytt bildmaterial förmedlar vi på bästa sätt våra tjänster och mål för framtiden. De ger snabb respons, är proffsiga och kreativa.

Anders Rinaldo, platschef

TAK var efter 1 år i full drift med sin restaurang och barverksamhet i behov av en mer användarvänlig startsida och ett tydligare ”navigationssystem” – så det självklara valet blev Divide & Conquer som i det läget var vår support på vår befintliga hemsida. Hela processen med den nya sajten löpte på snyggt och smidigt och som ”restaurangpersoner” utan teknisk inblick och där snabba resultat och enkelhet efterfrågades så möttes det upp över förväntningarna. Snabb support och kompetens genom alla led och med ett ”språk” som vem som helst kunde förstå.

Dan Jay-Olsson, Head of Operation

En varm eloge till Divide & Conquer som har gjort en uppdatering av vår hemsida bonnierskonsthall.se. Nu är den inte bara snyggare utan också mer användarvänlig! Tack för ert fina jobb.

Sara Källsner, kommunikatör

I bygget av ny hemsida för Jung Relations har Divide & Conquer gjort ett strålande jobb! Produktionsprocessen och vårt samarbete har varit otroligt smidigt och deras öga för form och funktionalitet har imponerat oss stort. Vi kan varmt rekommendera byrån som leverantör!

Marius Pedersen, Digital Specialist

Vi på MT ledarskap är otroligt nöjda med Divide & Conquers engagemang och fina samarbete med vår nya snygga och framförallt snabba webbplats. Vi kan varmt rekommendera dem!

Michael Törnblom, VD

När vi kom i kontakt med Divide & Conquer kändes det på en gång att vi hittat rätt. Härliga personligheter med bred erfarenhet och som direkt förstod våra utmaningar. Det dagliga arbetet fungerar supersmidigt och vi känner att vi hela tiden har någon som guidar oss rätt i beslut runt våra digitala kommunikation.

Ulrika Dratwa, kommunikatör

In order to give our Italian restaurant Orsini an appropriate digital appearance, we worked together with Helena and Thord. From the briefing to the recommendation of the photographer to the realisation, everything took place in a highly professional and at the same time friendly, straightforward setting. Pure fun. The cooperation convinced us so much that we will continue to implement all our online marketing measures with Divide & Conquer. Sweden and Switzerland – a great cooperation.

Eva-Marie Knaak, Marketing

När jag träffade gänget på Divide & Conquer kändes det som jag hittat hem! Äntligen en byrå som löser problemen snabbt och effektiv och som dessutom är de bästa i branschen på det de gör. Jag kommer aldrig att lämna er!

Lars-Johan Åge, författare och förhandlinsgexpert