Scrolla till innehållet

Webbplats åt restaurang Tak i Stockholm

Divide & Conquer har varit digital partner åt restaurang Tak i centrala Stockholm sedan byrån grundades. Nu har den nya versionen av deras webbplats äntligen lanserats.

Kund

Tak

Tjänster

Design, utveckling

Webbplats

Besök

Sedan restaurang Tak öppnade dörrarna i mars 2017 har dess fusion av det nordiska och japanska köket mottagit flera priser, och gjort restaurangen till en av de mest populära i Stockholm. Under sommarmånaderna är dess takbar en omtyckt destination som bjuder på liveframträdanden, en fantastisk barmeny, grymma cocktails, och en oslagsbar utsikt över centrala Stockholm.

Inför restaurangens tvåårsjubileum bad Tak oss att ta fram en ny version av deras webbplats. Deras befintliga webbplats hade ett rörigt formspråk som misslyckades med att spegla Taks prisbelönta arkitektur och inredning, och strukturen gjorde det svårt för besökare att navigera på webbplatsen. Taks personal hade också begränsade möjligheter att modifiera struktur och innehåll på webbplatsen, vilket resulterade i sidor som kändes statiska och livlösa.

Vår lösning är en helt ny design som bättre speglar Taks estetik, med ett stilrent formspråk som hämtar inspiration från restaurangens inredning och ger gott om utrymme till bilder och videoklipp. Designen introducerar en ny struktur som gör det enkelt för besökare att navigera webbplatsen och boka bord.

Tak hade redan ett enastående bildmaterial som de jobbade med i sociala medier (deras Instagram-konto har över 10 000 följare). Bilderna och videoklippen kommunicerar med all önskvärd tydlighet att Tak är en restaurang där både mat och miljö håller högsta klass, och vi ville ge dem bättre möjligheter att lyfta fram det materialet på webbplatsen.

Resultatet är ett flexibelt och lättjobbat sidbyggarverktyg som låter Taks personal kombinera bilder, videoklipp och text i landningssidor med intresseväckande design och innehåll. Taks gamla webbplats krävde vidareutveckling för varje ny layout som skulle användas. Den nya lösningen ger Tak möjlighet att själva skapa en oändlig variation av layouter för kampanjsidor för olika högtider och erbjudanden.

Taks sidbyggare gör det enkelt att skapa sidor med unika layouter.

Behöver ni också en ansiktslyftning?

Vi på Divide & Conquer jobbar i nära samspråk med våra kunder för att skapa webbplatser som är lätta att jobba med och speglar deras verksamhet. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med allt från affärstänk och design, till utveckling och support.