Scrolla till innehållet

Ett lite smartare sätt att boka bord

De flesta bordsbokningssystem är ålderdomliga, klumpiga, och fula när de integreras i webbplatser. Det löser vi med HelloWaiter.

Kund

HelloWaiter

Tjänster

Design, strategi, utveckling

Webbplats

Besök

När vi jobbade med webbplatsen till den underbara italienska restaurangen Orsini i Zürich, Schweiz, så var bordsbokning en stor fråga. De stora aktörer på marknaden erbjöd klumpiga iframe-lösningar, eller begränsade designmöjligheter, för bordsbokningen. Detta var helt enkelt inte snyggt, eller premium om du så vill, nog för Orsini.

Så vi bestämde oss för att lösa problemet.

Ett första sidoprojekt

HelloWaiter är ett sidoprojekt där Divide & Conquer är en av tre parter. Vi jobbar främst med design och front end-utveckling i HelloWaiter-projektet.

Vi valde WordPress som API-motor, men det är också det enda som WordPress gör i det här fallet. API:t ger oss den flexibilitet vi behöver, så all kommunikation sker den vägen, via React. Det betyder att kontrollpaneler, översiktsvyer med mera som restaurangpersonalen ser när de loggar in i HelloWaiter är React som pratar med WordPress API:t.

Orsini, som är HelloWaiters pilotkund, kör WordPress som plattform. Vi har ett tillägg som gör det lätt att integrera HelloWaiter med WordPress, utan att begränsa temautvecklarna onödigt mycket. Resultatet är ett bokningsflöde som smälter in sömlöst i formspråket på Orsinis webbplats, samtidigt som den är nära integrerad med bokningssystemet.

Upplevelsen vid bordsbokningen blir helt enkelt bättre, något vi tror är viktigt för såväl gäster som restaurangen självt.

Vill du också få bättre koll på er bordsbokning?

HelloWaiter är ett lite smidigare, och snyggare, bordsbokningssystem. Divide & Conquer kan hjälpa dig integrera HelloWaiter i din restaurangwebb. Vi är dessutom lyhörda för funktionsönskemål, om ni har behov som ert nuvarande bokningssystem inte fyller.

Besök HelloWaiters webbplats om du vill veta mer. Vill du ha en snyggare och bättre restaurangwebb så står vi förstås gärna till tjänst. Hör av dig, vetja!