Scrolla till innehållet

Fotografering åt D.A. Mattsson

En del i vårt uppdrag åt D.A. Mattsson är att fotografera deras anläggning, en av de mest moderna i Europa i deras bransch.

Kund

D.A. Mattsson

Tjänster

Foto

D.A. Mattsson tar emot schaktmassor, tvättar och återvinner dem, för att sedan sälja dem igen. För att hantera detta har de en av Europas mest moderna anläggningar. Vi jobbar med deras nya webbplats och visuella identitet. Under arbetets gång kom vi gemensamt överens om att det behövdes nya bilder, så vi greppade kamerautrustningen och gav oss iväg till Upplands Väsby, där D.A. Mattssons anläggning ligger.

Bildernas syfte

Fotouppdraget består av två huvudsakliga delar. Dels handlar det om att visa anläggningen, samt inte minst hur omfattande den är, och dels är det D.A. Mattssons produkter som ska lyftas fram.

Det återvunna materialet som framställs från inkommande schaktmassa säljs tillbaka, tvättat och förädlat. Alla förstår dock inte hur nära de återvunna produkterna är så kallat jungfrumaterial, så detta illustreras förstås med bilder. De första produktbilderna tog vi på plats, i materialförvaringen, medan ytterligare bilder tas i vår studio i ett ljustält. På så vis kommer D.A. Mattssons produktblad samt presentation på webben bli tydligare, vilket – förhoppnings – leder till att fler väljer återvunnet material. Det är bättre för miljön.

Nästa steg för D.A. Mattssons visuella identitet

Fotografering av anläggningen och produkterna är det första steget i D.A. Mattssons visuella identitet. Vi kommer komplettera det här med 360-video av uthyrningsområden, samt en timelapse-video från anläggningen så att besökaren kan få en känsla av hur ruljansen är där under en dag nu i höst.

Och efter det kommer förstås en ny webbplats, nya produktblad och profilprodukter, med mera. Det blir en spännande höst och vinter för D.A. Mattsson och deras kunder!

Vi kan hjälpa dig med fotografering

Divide & Conquer gör inte bara webbplatser, ibland plockar vi fram kamerautrustningen och ger oss ut på fältet, eller drar nytta av vår fina studio. Vi kan hjälpa dig med fotografering, videoinspelning, 360-foto eller video, samt inte minst timelapse-filmer. Vill du ta det ännu lite längre och jobba med livesändningar så vet vi hur det fungerar med.

Behöver du snygga till din visuella presentation? Hör av dig till oss så hjälper vi dig, med kameran i högsta hugg.