Helena Waern

Grundare och projektledare

Helena Waern har jobbat som projekt- och produktionsledare inom kommunikationsbranschen i över 15 år, oftast med digitalt fokus. Helena var med under hela dotcom-eran, då på byrån Abel & Baker som produktionsledare och har sedan dess jobbat på flertalet byråer, med både reklam- pr och webbyråer. Hon har även arbetat som byråchef.

Helena ansvarar för projekten från start till leverans och jobbar gärna i tät dialog och nära samarbete med sina uppdragsgivare. Helena har bland annat jobbat med Kungliga Tekniska högskolans marknadsföring i nio år och har varit med och drivit kampanjer för att locka fler kvinnliga studenter till ingenjörsyrket.

Helena har arbetat med varumärken som Valmyndigheten, ICA, Kungliga Tekniska högskolan, Gröna Lund, BMW, Telia, Microsoft, Vårdförbundet, Trygghetsrådet, Bredbandsbolaget, Svenskt Näringsliv, Posten, NCS Colour, Skanska, med flera.

När Helena inte jobbar ägnar hon sig åt sina intressen: musik och mode. Hon samlar på synthvinyler och har ett osunt intresse för populärkultur från 80-talet.

Helenas roligaste internetminnen är första chatten på ICQ, musiksmaksynken med nya kompisar på Last.fm och de första musikvideorna på YouTube.

Resten av teamet