Emma Fresk

Utvecklare

Emma Fresk har under 2018 tagit de första stegen in i den digitala byråbranschen då hon under våren tog examen från Medieinstitutet i Webbutveckling. Hon har redan som utvecklare arbetat med API-kopplingar och varit med och byggt produkthanteringssystem.

Trots att Emma är yngst på Divide & Conquer så arbetar hon gärna analogt med penna och papper för att lösa problem. På fritiden målar hon gärna med pensel och akrylfärg. Emma skulle inte gå en dag utan att lyssna på musik då det är hennes främsta inspirationskälla. Hon lyssnar då gärna på Cherrie, Mwuana eller annan svensk hipp hopp.

Hon har jobbat med kunder som Renée Voltaire, Victoria Soap, NCS och Vitamin Manager. När hon studerade gjorde hon sin praktik på Sportamore där hon skapade ett broadcastsystem för interna meddelanden med ett backend utvecklat i Python. Numera fokuserar Emma främst på att utveckla e-handelssystem och projekt i WordPress.

Emma har mycket energi som hon använder till att jobba effektivt och målinriktat tillsammans med kunder och kollegor. Hennes driv att hela tiden lära sig någonting nytt gör att hon gärna tar sig an nya utmaningar. Innan tiden som utvecklare jobbade hon sammanlagt åtta år på det svenska klädmärket Filippa K och har därifrån fått ett öga för både design och mode.

Resten av teamet