Anders Norén

Designer & utvecklare

Anders Norén är en designer och utvecklare som brinner för att skapa intuitiva gränssnitt och smarta tekniska lösningar. Han gillar att ta saker ett steg bortom det förväntade för att ge både kund och slutanvändare en upplevelse bortom det vanliga. Anders har blivit ett välkänt namn i WordPress-communityt genom sina gratis WordPress-teman. Han har släppt 17 stycken, och tillsammans har de laddats ned mer än två miljoner gånger.

Anders har jobbat med varumärken som Zeta, Veckorevyn, Damernas Värld, Sköna Hem, Marginalen Bank, Ung Media, Enjoy Wine & Spirits, Afrikagrupperna, och Renée Voltaire. Han har också jobbat idéellt för bland annat Feministiskt initiativ, Feministiskt perspektiv och WordCamp Stockholm. Hans bakgrund inom både print, innehållsarbete, digital design och utveckling ger honom en bild för helheten. Anders ser till att alla pusselbitar faller på plats i ett slutresultat som gör alla parter nöjda.

När han inte hjälper kunder och vänner med deras webbnärvaro påtar han med egna projekt. Bland dem: Kaffeguide.se, Palmemordet.se och WP Glossary. Om han inte sitter framför datorn – vilket händer ganska sällan – hittar man oftast honom på träningscykeln, ute i skogen med en ljudbok i öronen eller i soffan med en spelkontroll i handen.

Resten av teamet