Vi har sommaröppet!

Sommar, sol, och semester stundar för de flesta. Divide & Conquer håller dock öppet så gott som hela sommaren. Det betyder förvisso inte att studion är bemannad varje dag, men vi fortsätter jobba även under juli och augusti, med spännande projekt.

Vi finns således på plats om du har projekt som behöver förstärkning under sommarmånaderna. Hör av dig om du behöver hjälp med allt från design till utveckling, gärna WordPress eller ehandel med Woocommerce.

Hur fungerar det?

Vårt upplägg är inte bundet till en specifik plats, utan vi kan jobba varifrån som helst, utan att det påverkar produktionen. Tidigare har vi berättat om varför vi använder Telegram (istället för Slack) för kommunikation, men det är förstås andra verktyg som spelar in också. Vi ska berätta mer om dem i en kommande bloggpost.

För oss är det viktigt med en flexibel arbetsmiljö, i det fall reslusten hugger tag. Alla möten och samtal kan inte återskapas fullt ut över nätet, ibland är det helt enkelt bättre att ses, men större delen av vårt arbete går alldeles utmärkt att sköta på distans. Därför är det lätt för oss att jobba vidare under sommaren, och det är förstås lyxigt att kunna styra över sin tid så att regniga dagar är mer jobbintensiva än när stranden lockar. Vi tycker frihet är viktigt, så vi har byggt våra arbetsprocesser kring detta.

Barkbar har öppnat

Förra sommaren var som bekant obehagligt varm, men även om det inte blir så farligt i år så är det ändå jobbigt för våra fyrbenta vänner. Även i år har vi ställt ut vattenskålar utanför studion, så Barkbar är med andra ord öppnad för säsongen. Vi har öppet när vi finns i studion, så bjud gärna din jycke på en slurk om du har vägarna förbi Tomtebogatan.

Följ med oss på sommarturné

Ja, inte hela Divide & Conquer då, och bara på vår Instagram, men ändå! Vi kommer posta från runtom i Sverige, när vi är ute och reser, träffar nära och kära, eller vad det nu är vi hittar på. Det är det fina med att kunna jobba varifrån som helst: man kan faktiskt resa vart man vill, så länge det finns vettigt internet förstås.

Och nej, det blir inte bara jobb i sommar. Vi hoppas nog på något svalkande i solskenet med, samt kanske ett och annat dopp i havet.

☀️Glad sommar!☀️