Vernissage för vår webbplats

Onsdagen den 19 september 2018 lanserades Divide & Conquers webbplats! Det firade vi genom att bjuda in kunder och kompisar till vernissage i studion med en exklusiv förhandvisning. Gästerna bjöds på lådvin, snittar, och salta pinnar – som sig bör på vernissage.

Förhandsvisningen tedde sig som en videoinstallation, speciellt framtagen för kvällen, och visades i ett nedsläckt rum där gästerna fick slå sig ned i mörkret under fyra minuter.

Foto: Björn Falkevik

Arbetet med webbplatsen krävde många sena kvällar, och vi tryckte på lanseringsknappen i samma stund som de första gästerna dök upp. Att rodda ett event samtidigt som innehåll producerades, allt under tidspress, var en ganska krävande uppgift. Utveckla och designa, skriva, klippa film, fixa spellista, göra snittar, möblera om, rigga bild och ljud och allt annat. Men vi är ett synkat team så allt gick strålande. Och nu finns vi äntligen på webben på riktigt!

Det var en av sensommarens sista dagar vilket betydde att det blev härligt häng, både ute på trottoaren och inne i studion. Trevligt mingel ledde till dansgolv, vinlådorna tömdes en efter en, och snittarna gick åt. Plötsligt var kvällen över. Vi hade så kul, hoppas alla ni som kom också hade det!

Tack igen! Ni vet vilka ni är. ❤️