Vår första merchandise

Vår första profilprodukt är så viktig. Vi har alla varit lite oroliga. Anders har oroat sig för färgåtergivningen, Helena har nojat över leveransen, Thord har känt sig orolig över storleken, och Emma har varit så otålig så att hon inte kunnat sova.

Man är inget riktigt företag förrän man har någons slags merchandise med sin logotyp på. Vi är nystartade och har därför hållit hårt i slantarna. Det enda vi faktiskt spenderat pengar på hittills är vår kaffebryggare. Men efter många diskussioner landade vi i att jo, nu vågar vi. Vi har ändå fyra stabila kunder och vi går runt. Klart vi ska unna oss.

Det har pratats om kaffekoppar och t-shirts, klistermärken och tygkassar, (och en del del annat som är så bra så vi inte tänker avslöja det här). Till slut bestämde vi oss för den kanske mest klassiska profilprodukten av de alla. En produkt som andas nostalgi och stolthet, som man kan bära på allvar eller med ironi, något som får folk att vända sig om efter en på gatan, som ger åtskilliga likes på Instagram: den stora knappen!