Vi är nominerade i Publishingpriset

I våras lanserade vi en sprillans ny webbplats åt Bonniers Konsthall. Vårat uppdrag var att designa och utveckla en ny webbplats som gör både konsthallen och dess utställningar rättvisa, och som speglar konsthallens distinkta visuella identitet på nätet. Utmaningen till oss var också att göra det enklare för besökare att hitta informationen de behövde inför besöket.

Kommunikationstävlingen Publishingpriset har sedan 1990 belönat god kommunikation inom ett 60-tal kategorier för film, print och webb. Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX-designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier.

Vi är glada att kunna berätta att Bonniers Konsthalls webbplats har nominerats i kategorin ”Sajter som marknadsför destinationer”! Prisutdelningen kommer hållas på Berns den 5 november. Håll tummarna för oss då!

Nyfiken på hur arbetet med Bonniers Konsthalls webbplats gick till? Vi har skrivit ingående om uppdraget, för den som vill veta mer.

Ny utställning på Bonniers Konsthall

Missa inte den senaste utställningen på Bonniers Konsthall som öppnade 30 augusti. Utställningen heter Kosmologiska pilar och den samlar tretton samtida konstnärskap som använder sig av science fiction och rymden för att ställa centrala frågor kring människans existens och hur vi behandlar den värld vi lever i. Konstverken lyfter fram idéer och visioner som rör sig fritt mellan ämnen som astronomi, miljö, genus, kolonisering, futurism och artificiell intelligens. Hur spännande låter inte detta? Utställningen pågår till och med den 10 november. Gå dit!